terrengcup 1200x474

Det oppfordres til påmelding hele cupen:

  • Det er billigere om man deltar på 4 eller flere ritt (3 ritt for MK13-16+junior !!!)
  • I tillegg beholder man samme startnummer gjennom hele cupen. Det er bare å møte opp til start :-)
  • Enklere for sekretariatet.

For hele cupen velg "Hele Terrengcupen Master" eller "Hele Terrerengcupen Aktive" i menyen. For påmelding enkeltritt er det i år kun mulig å melde seg på neste ritt. Kun neste ritt vil vises som produkt. Det aktuelle enkeltritt vil vises etter hvert som vi kommer ut i sesongen.

NB: IKKE bruk GRUPPEPÅMELDING (klubbpåmelding) for HELE Cupen. Det virker kun for enkeltritt.

Under følger en veiledning for påmelding, se også skjermbildet under.

  1. Man bør logge inn som bruker i EQTiming. Fra sin egen bruker kan man også melde på andre ryttere, men det enkleste er via rytterens egen pålogging. Da dukker navn, fødselsdato, adresse osv,… opp automatisk.
  2. Velg ønsket produkt. Merk at for Hele Terrerengcupen Aktive er ikke prisen som dukker opp riktig før riktig deltaker er funnet, siden prisen er avhengig av alder.
  3. For alle påmeldinger må man velge klubb og en lisenstype. Det anbefales at helårslisens er ordnet på forhånd. Terrengcupen er aktive ritt, og man må ha utvidet lisens. Man også kjøpe engangslisens idet man melder seg på. Det gjelder kun 13-16 år. Yngre utøvere velger "NIFs barneforsikring". Ryttere over 16 år må ha utvidet helårslisens. Det kan også kjøpes der og da, men det enkleste er om det er ordnet på forhånd.
  4. Gruppepåmelding skal IKKE benyttes for hele cupen. Det er derfor litt tidkrevende å melde på flere ryttere. Vær da nøye med fødselsdato og navn slik at systemet finner rett rytter. Det anbefales å fullføre påmeldingen for en rytter før en tar neste, selv om det gir flere fakturer.

Påmelding skjer via Eqtiming og følgende lenke

eqtiming1